Locatie: Stadsring 65c, Amersfoort

Koppelt - sales - marketing - evenementen - Amersfoort

Nieuwe stagiaire: Querine van Vugt

Hallo! Mijn naam is Querine, 1 van de nieuwe stagiaires van Koppel’t. Ik ben een eerstejaars medewerker evenementen organisatie FLEX student en loop stage bij Koppel’t.

Waarom loop ik stage bij Koppel’t? 

Zelf ben ik vaker bij Koppel’t geweest vanuit school en toen kreeg ik al een fijne indruk. Het werk wat Koppel’t doet leek mij erg interessant maar vooral ook bij mij passen. Ik ben op gesprek geweest en ben toen aangenomen!

Voor deze stage wil ik zoveel mogelijk meekijken en beleven. Lekker meedoen met de opdrachten en projecten.

Koppel’t biedt mij veel leermogelijkheden maar ik heb ook zeker bepaalde kwaliteiten en eigenschappen die ik aan Koppel’t bied. Ik ben erg enthousiast en leergierig. Ik heb een vlotte babbel en ben creatief.

Deel dit artikel: