Locatie: Stadsring 65c, Amersfoort

Koppelt - sales - marketing - evenementen - Amersfoort

Nieuwe stagiaire! Maissa

Wie ben ik! 

Hoi! Je vraagt je nu zeker af wie ik ben? Nou ik ben Maissa, 17 jaar oud en sinds 24 april loop ik stage bij Koppel’t. Tot November 2023 zal ik stagiaire zijn als functie Marketing & Communicatie. Ik zit nog in mijn eerste jaar van Marketing & Communicatie en moet dus nog veel leren. Waar kan ik dat beter doen dan bij Koppel’t? Door de stage bij Koppel’t zal ik meer gaan leren op het gebied van marketing & communicatie. Denk hierbij aan social media content, marktonderzoeken, concurrentenanalyse, contact met en tussen klanten etc.  

Doordat Koppel’t een schoolbedrijf is, heb ik hier al vaker les gehad en ken ik de organisatie al best goed. Tijdens de lessen heb ik ook heel wat opdrachten moeten uitvoeren op het gebied van marketing & communicatie. Dit brengt voor mij al heel wat voordelen met zich mee. Doordat ik de organisatie en mensen al ken, ben ik heel fijn en goed ontvangen.  

Af en toe twijfel ik wel eens of dit nou echt de opleiding voor mij is. Door de stage bij Koppel’t hoop ik hier meer zekerheid uit te halen of dit nou wel echt iets over mij is of misschien toch helemaal niet.  

Voordelen van stagiaire zijn! 

Stagiaire bij Koppel’t brengt veel voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat ik de theorie die ik heb geleerd op school kan toeppassen in de praktijk. Het hele jaar ben ik naar school geweest dus ik heb al redelijk wat theorie geleerd. Deze theorie ga ik zeker toepassen aan de opdrachten die ik zal krijgen van Koppel’t. Ik leer ook veel over het bedrijfsleven en ik bouw alvast een netwerk op met bestaande klanten wat ook weer een voordeel is. 

Wat hoop ik te halen uit mijn stage! 

Na mijn stage hoop ik dat ik genoeg kennis heb over het beroep en dat ik veel meer erbij heb geleerd. Ook hoop ik te weten of dit nou echt de opleiding voor mij is.  

Deel dit artikel: