Locatie: Stadsring 65c, Amersfoort

Koppelt - sales - marketing - evenementen - Amersfoort

Nieuwe stagiair! Merel Hagemans

Ik ben Merel Hagemans, een achttienjarige eerstejaarsstudent van de opleiding Marketing Communicatie TTO. Ik ben sinds deze week begonnen met mijn stage bij Koppel’t. Het marketing Bureau is gevestigd in Amersfoort. 

Wie ben ik? 

Voordat ik je meer vertel over mijn doelen voor deze stage, laat me je eerst wat meer vertellen over mezelf. Ik hou erg van sporten, ik doe aan hockey en ga naar de sportschool. In mijn vrije tijd ben ik dus vaak aan het sporten of ben ik te vinden op het terras met me vrienden?. Daarnaast ben ik sinds dit jaar begonnen aan de opleiding Marketing Communicatie TTO, wat me erg bevalt. 

Waarom heb ik voor Koppel’t gekozen? 

Ik heb het bedrijf Koppel’t leren kennen door school, in het begin van het eerste school jaar kregen wij een keer per week les bij Koppel’t. Dat waren lessen, zodat we een beetje het idee kregen wat Marketing nou precies inhoudt in de praktijk. Ik vond de lessen altijd erg leuk, waardoor ik heel blij ben dat ik hier stage mag lopen. Ik vind het hier erg leuk met een fijne sfeer en lieve mensen. 

Wat zijn mijn doelen?  

Terugkomend op mijn stage bij Koppel’t, wil ik zoveel mogelijk leren en mijn vaardigheden op het gebied van marketing en communicatie vergroten. Voor deze stage heb ik twee doelen. Ten eerste wil ik mijn kennis van digitale marketing vergroten. 

Ten tweede wil ik mijn communicatievaardigheden verbeteren en leren hoe ik deze kan toepassen in een zakelijke omgeving. Ook hoop ik Tijdens mijn stage mijn schrijf- en presentatievaardigheden verder te ontwikkelen en te leren hoe ik effectief kan communiceren. 

Wat heb ik te bieden? 

Ik ben nog een eerstejaars student, maar ik ben een erg creatief persoon met een passie voor contentcreatie op sociale media. Dit zijn een paar dingen die ik leuk vind, maar ook denk ik dat dat mijn sterke punten zijn. Ook vind ik het erg leuk om ideeën te bedenken voor bedrijven om de brandbekendheid te vergroten of posters en flyers te ontwerpen. 

Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te maken van het team bij Koppel’t Marketing Bureau en te werken aan projecten. Ik weet zeker dat deze stage me een goed beeld zal geven over wat marketeer nou echt in houd en ik weet zeker dat ik hier veel ervaring ga op doen. 

Ik wil graag even een bedankje doen aan Koppel’t voor de geweldige stageplek die ze me hebben geboden. 

Op naar een leuke en leerzame stageperiode! 

Deel dit artikel: