Locatie: Stadsring 65c, Amersfoort

Koppelt - sales - marketing - evenementen - Amersfoort

Laatste dagen voor de Kerstvakantie

Even terugblikken op afgelopen perioden en iets vertellen over deze week.

Daar ben ik weer, Jesse de stagiair van Koppel’t. Ik heb ook bijna vakantie, heerlijk! 

Vorige week was ik er even niet (helaas ziek zwak en misselijk), vandaar dat je mijn Blog hebt gemist.

Deze week is het thema “professionele werkhouding”.

De instructeur Richard heeft dit voorbereid en hij wil hiermee vooral de studenten meegeven dat bijvoorbeeld een visueel mooi opgemaakt CV vandaag de dag verschil maakt. Er gaat een wereld voor ze open lijkt het wel.

De laatste weken voor Kerst

Koppel’t is uiteraard helemaal in de kerstsferen afgelopen weken. Hoe je dat ziet? In iedere hoek staat een kerstboom. Oh wat ben ik blij dat ik geen schoonmaker ben, aangezien de bomen al beginnen uit te vallen. Je ziet op de foto een kerstboom staan, daar hebben we er dus 8 van.

Nu de kerstvakantie voor de deur staat is het wel te merken dat iedereen druk is met zijn plannen rond om de Kerst en Oud & Nieuw, ook ik ben er druk mee. Zelf ga ik een dag met familie doorbrengen en een dag met vrienden. Daarnaast ben ik ook nog geboekt als DJ.

Voor je het weet leven we in 2023, wat ging het jaar toch snel voorbij. 

Gelukkig kan ik er wel met een glimlach op terug kijken wat 2022 allemaal heeft gebracht. Van draaien in Albufeira en Portugal deze zomer en nu kom ik erachter dat ik alweer op de helft van mijn stage-uren zit. Ik heb veel geleerd hier bij Koppel’t, zoals onder andere het leren schrijven van een blog uit mijn eigen perspectief, maar ook overzicht voor mijzelf creëren om minder chaotisch aan het werk te gaan. Ik heb dit jaar goede stappen weten te zetten, vooral door vooruit te leren plannen. 

Voor aankomend jaar hoop ik dat ik succesvol mijn stageperiode en opleiding kan afronden en grotere stappen kan zetten om verder te gaan in mijn carrière als DJ en MC. 

Maar beste lezer, ik wens jou een hele fijne feestdagen toe en een mooi en gelukkig 2023 hopelijk dat ik dan ook mijn stage weet af te ronden. 

Groetjes Jesse (de eeuwige stagiair?)

Deel dit artikel: