Locatie: Stadsring 65c, Amersfoort

Koppelt - sales - marketing - evenementen - Amersfoort

Het Nieuwe Jaar

Hey daar ben ik weer Jesse de stagiaire die zijn perspectief weer op papier weet te kladden. 

Hoe mijn kerstvakantie was? 

Lekker vanuit huis op de bank naar de vaste kerstprogramma’s gekeken zoals All You Need Is Love of Home Alone 1, 2 & 3 en Lekker cliché plaat gegrild met de familie, tweede kerstdag er tussen uit weten te piepen voor mijn boekingen als DJ en de derde kerstdag gevierd met mijn goede vrienden.

Vervolgens probeerde ik mijn collega’s van Koppel’t jaloers te maken met alle lekkernijen die ik op tafel zet door een foto te delen in de whatsApp-groep.

Daarna was het alweer tijd voor oud & nieuw waar ik mijn laatste boekingen van het jaar mag doen. Ik ben zo’n geluksvogel die mijn vrienden en familie mee op sleeptouw mag nemen de dansvloer op. 

Vervolgens kwam ik erachter dat ik door de feestdagen alweer achter dat ik ineens 10 kilo zwaarder ben geworden. 

Het nieuwe jaar is begonnen en inmiddels hebben we allemaal weer onze goede voornemens. De meeste hebben de champagne en oliebollen ingeruild voor de sportschool en dry januari (wat mijzelf 2 dagen lang is gelukt). Wel ben ik momenteel af van een slechte gewoonte. Ik ben namelijk gestopt met roken! Ook hier bij Koppel’t start ik het jaar weer op. Met de volle concentratie op mijn examens die eind januari al beginnen. Spannend! 

Stap voor stap kom ik al langzamerhand dichter bij mijn diploma. 

Ook de studenten zijn weer druk aan het werk voor de klanten. Van social media beheer tot brainstormen. Alle aspecten komen weer aanbod. 

De andere stagiaires en ik genieten weer vol van onze stage dagen op kantoor. Ik heb de gezelligheid toch wel gemist in mijn vakantie.

Nu alleen nog bidden en smeken dat Alex mijn uren van afgelopen jaar nog goed keurt aangezien hij mij stiekem niet weg wil hebben. 😛

Groetjes Jesse!  

Deel dit artikel: