Locatie: Stadsring 65c, Amersfoort

Koppelt - sales - marketing - evenementen - Amersfoort

2e schoolperiode begonnen

Een nieuwe periode is begonnen bij Koppel’t. Dit houdt in nieuwe studenten, dus tijd voor een nieuw avontuur vol met reuring! Hey mijn naam is Jesse en loop stage bij Koppel’t. Elke week vertel ik in mijn blog hoe de week is gegaan.

Er zijn sinds deze week ook 8 nieuwe stagiaires deze periode die Koppel’t komen versterken met de werkzaamheden voor alle klanten! Verder houdt de nieuwe periode ook in dat we de werkruimtes mogen verheerlijken met kerstversiering aangezien het nu is aftellen is tot de feestdagen.

Momenteel zijn de stagiaires hard aan het werken om zoveel mogelijk werkzaamheden voor de bestaande klanten te doen. Zoals een nieuwe banqueting map voor de klant First Class en de nieuwe actie bij De Garage Amersfoort.

Ik heb 2 stagiaires gesproken en zij volgen de opleiding marketing & communicatie.

“Wij hebben het hier erg naar ons zin, de werksfeer is leuk en hebben veel variatie doordat wij werken voor verschillende bedrijven. Ook voelen wij ons verbonden met het team wat hecht en warm aanvoelt” aldus de stagiaires Isabella en Thijs.

Hiernaast heb ik ook een nieuwe collega bij Koppel’t: Sylvana Zuiderwijk. Met al haar marketing & communicatie kennis kan zij aan mij en de andere studenten nog veel leren. Een goed aanwinst in het team volgens mij! Superleuk!

Ook heeft Koppel’t afgelopen zaterdag een geslaagd sinterklaasfeest bij Leerhotel T’ Klooster georganiseerd. Helaas kon ik er zelf niet bij zijn. Dit is verder georganiseerd en uitgevoerd door de 3e jaar evenementen studenten.

Al met al gaan we volgens mij een drukke maar superleuke periode te gemoed! Ik kijk uit naar de studenten en de stagiaires met het goede werk wat zij straks gaan opleveren.

Deel dit artikel: